Destinaţii noi de pe Aeroportul Suceava

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi al organizaţiei PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, că după ce din 19 august va funcţiona cursa Suceava-Londra, din toamna aceasta vor fi incluse noi destinaţii de pe Aeroportul Suceava: Roma, Milano sau Torino, dar că se încearcă şi Barcelona şi Bruxelles.

Nechifor a făcut anunţul în cadrul întâlnirii, de vineri, cu candidaţii suceveni ai PSD la alegerile locale.

„Vin de la aeroport de la o discuţie importantă şi vă spun că semnăm din toamna asta destinaţii noi: Roma, Milano sau Torino, încercăm şi Barcelona, chiar dacă e departe, şi încercăm şi Bruxelles”, a spus Nechifor.

El a arătat că aceste destinaţii au fost alese pentru că în respectivele zone trăiesc foarte mulţi suceveni.

Nechifor a spus că cei mai mulţi suceveni plecaţi din ţară trăiesc în Marea Britanie şi că este deja zbor spre Londra, iar pe locul doi e Spania, pe locul trei e Italia, apoi Germania şi Belgia.

„Am făcut ca sucevenii să aibă cum să vină acasă mai ieftin şi mai repede la ai lor părinţi, sau dumneavoastră să puteţi merge acolo”, a spus Nechifor.

El a precizat că săptămâna viitoare va prezenta mai multe amănunte, inclusiv legate de creşterea cu 24 la sută în ultimul an a numărului de turişti care au venit în judeţul Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI