Controale în Bazarul Suceava

 > Poliţiştii de la „Economic” au dat 17 amenzi şi au confiscat îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcută

 48 de societăţi comerciale, întreprinderi familiale şi individuale din judeţ au fost verificate joi, 19 mai, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava.

Acţiunea, desfăşurată pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit, s-a soldat cu 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 35.500 lei şi confiscarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute

Poliţiştii au exemplificat situaţia deloc confortabilă a unei femei de 29 de ani, din municipiul Suceava. Ea a fost depistată vânzând în Bazarul Suceava articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate şi protejate în România, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate. Cum exista suspiciunea că produsele, în valoare de 4320 de lei, ar fi contrafăcute, acestea au fost confiscate pentru expertizare, iar femeia s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI