Rapid CFR Suceava, în căutare de puncte la Berceni

> Meciul ACS Berceni – Rapid CFR Suceava va avea loc azi, de la ora 18

În cadrul etapei a VII-a a turneului play-out al Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua pe terenul celor de la ACS Berceni, azi, de la ora 18. Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte. De la suceveni sunt incerţi Golofca şi Semeghin, iar de la gazde va lipsi Ettien, suspendat după cartonaşul roşu încasat la Buzău.

Pentru suceveni contează foarte mult şi rezultatul care se va consemna în duelul dintre Bucovina Pojorâta şi CS Baloteşti. După jocul de la Berceni, Rapid CFR Suceava va avea de disputat două meciuri pe teren propriu, cu Gloria Buzău şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Disputa cu gruparea nemţeană nu va mai conta, pentru că aceasta a fost exclusă din campionat.

Ceahlăul ar fi trebuit să ajungă în ultima ligă judeţeană din Neamţ, conform regulamentului Federaţiei Române de Fotbal. Totuşi, clubul din Piatra Neamţ, aflat în insolvenţă, are şanse minime să-şi continue activitatea, astfel că se va desfiinţa în pragul împlinirii a 97 de ani de viaţă.

Ioan Mironaş, directorul sportiv demisionar al FC Ceahlăul SA, aflat în perioada de preaviz, a anunţat personalul administrativ al clubului, jucătorii şi antrenorii că oficialii vor cere, pe data de 2 iunie 2016, intrarea în faliment a societăţii aflate în insolvenţă.

„Data coincide cu venirea în ţară a acţionarului majoritar. Momentan suntem în incapacitate de plată, dar sper să poată fi plătite cele trei salarii restante specificate în planul de reorganizare depus la judecătorul sindic. Cu părere de rău, s-a ajuns la acest pas şi activitatea nu mai poate continua. Poate, cu o asociaţie sportivă sprijinită corespunzător, fotbalul va renaşte la Piatra Neamţ”, a declarat Mironaş.

În urma excluderii Ceahlăului din campionatul Ligii a II-a, toate rezultatele nemţenilor din play-out vor deveni 3-0 pentru adversari. Patru etape mai erau de desfăşurat din acest sezon.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI