Grădiniţă de 200.000 euro inaugurată la Dorna Arini

 Comunitatea din Cozăneşti, comuna Dorna Arini, are cu ce se mândri la capitolul infrastructură şcolară.

Duminică a fost inaugurat noul sediu al grădiniţei cu program normal din satul Cozăneşti, realizat prin intermediul programului Leader GAL – Bazinul Dornelor, investiţie care a costat aproximativ 200.000 de euro şi care este realizată după cele mai moderne standarde europene.

Edificiul, care are trei săli de clasă moderne, spaţii de joacă de interior, dar şi de exterior, ludotecă şi poate găzdui între 60 şi 80 de copii, a fost început la finele anului 2014 şi finalizat în luna noiembrie a anului 2015.

În perioada de timp de până la inaugurare, autorităţile locale au efectuat demersuri pentru a obţine toate avizele necesare funcţionării grădiniţei, Primăria putându-se lăuda cu toate documentele în regulă.

„Acest locaş a fost construit la standarde europene, cu spaţii largi. La ora actuală are toate avizele necesare. Aceşti minunaţi copii pe care comuna Dorna Arini îi are trebuie să aibă un loc potrivit pentru o educaţie corectă. Sunt de părere că trebuie să le asigurăm toate condiţiile pentru o educaţie corectă pentru că doar aşa şi noi vom avea viitor” a spus, la inaugurare, primarul comunei, Ioan Moraru.

La inaugurare a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, alături de parlamentari suceveni, cadre didactice de la şcoala din comună şi consilieri locali.

„Am tot fost acuzaţi că nu ieşim în faţă cu realizările noastre, dar noi, cei de la Dorna Arini, cei care facem treabă, nu prea ne lăudăm. Pot spune doar că până acum am făcut foarte multe lucruri şi stăm cu fruntea sus în faţa tuturor pentru că nu ne este ruşine” a mai spus Ioan Moraru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI