Trupa ROA va deschide ediţia 2016 a Festivalului „Zilele şi Nopţile Studenţeşti”

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor şi cu sprijinul conducerii USV, se pregăteşte pentru cea de-a VI-a ediţie a Festivalului „Zilele şi Nopţile Studenţeşti” (ZNSt-USV), care se va desfăşura în perioada 16-31 mai a.c.

„Este un proiect ce a luat amploare de la o ediţie la alta, fiind creat cu scopul de a implica toţi participanţii (studenţi şi viitori studenţi) într-o serie de activităţi recreative, ce le oferă acestora ocazia de a experimenta viaţa studenţeasca la nivel informal. Concertele, spectacolele, competiţiile sportive, serile de teatru sau dezbaterile sunt doar câteva din activităţile organizate în toată această perioadă” ne-a informat Ilona Diana Ichim, coordonator Departament Relaţii Publice – ZNSt-USV 2016.

Anul acesta, deschiderea festivalului va fi marcată, pe 16 mai, de concertul susţinut de trupa ROA (Rise of Artificials), care va fi precedată de trupa Univercity, a studenţilor din USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI