Pentru ocuparea funcţiei de director executiv al DSP Suceava

Andrei Ianovici „ia în calcul” varianta înscrierii la concurs

Directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Andrei Ianovici, a declarat, luni, că nu s­-a înscris încă la concursul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al instituţiei, dar că „ia în calcul” varianta înscrierii.

Ianovici a precizat că nu şi-a depus dosarul de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al DSP Suceava, ce va fi organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în data de 12 mai a.c. El a spus că „ia în calcul” varianta înscrierii la acest concurs.

Reamintim că Andrei Ianovici ocupă funcţia de director executiv al DSP Suceava începând cu prima decadă a lunii iulie 2015.

ANFP a publicat, la 7 aprilie a.c., pe site­-ul instituţiei, anunţul privind concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al direcţiilor de sănătate publică Alba, Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Ialomiţa, Olt, Satu Mare, Suceava, Timiş şi pentru funcţia de director executiv al DSP Bucureşti.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI