Conducea beat, cu permisul anulat, o maşină cu plăcuţe „de împrumut”

O listă de infracţiuni rutiere au întocmit poliţiştii din Marginea în cazul unui bărbat din Horodnicul de Jos.

Joi seară, în jurul orei 23.10, individul în cauză, în vârstă de 36 de ani, conducea o maşină pe raza localităţii de domiciliu şi a fost tras pe dreapta pentru control.

Omul duhnea a alcool, etilotestul indicând la verificare 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificarea în baza de date a scos la iveală că acesta avea permisul de conducere anulat din 14 septembrie 2011, iar plăcuţa maşinii pe care o conducea provenea de la un vehicul radiat din circulaţie tot în septembrie 2011.

Cu toate cele constatate, poliţiştii au deschis bărbatului din Horodnic dosar penal, unul consistent, din care vor rezulta vreo trei capete de acuzare. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI