Un bărbat mort, soţia acestuia şi încă o femeie rănite, după o coliziune între trei maşini, aproape de Molid

accident-molidMiercuri, în jurul orei 16.35, s-a petrecut un grav accident pe DN 17, pe raza localităţii Molid.

Un bărbat de 73 de ani, în timp ce conducea maşina şi având-o ca pasageră pe soţia lui, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz condus de un bărbat din Iaşi, de 32 de ani.

Din ciocnire, autoturismul a fost proiectat în spate, pe banda pe care circula, fiind lovit de un o altă maşină, a unui bucureştean de 58 de ani, care venea pe aceeaşi direcţie de mers.

Grav rănit, bărbatul de 73 de ani a fost transportat cu ambulanţa la prima unitate spitalicească din zonă, apoi, dată fiind gravitatea situaţiei, la Spitalul de Urgenţă Suceava.

În jurul orei 18 rănitul era în şoc traumatic de gr. II-III. Medicii suceveni au constatat că bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral şi contuzie abdominală puternică, avea bazinul fracturat şi alte două fracturi deschise la genunchi şi la un cot.

În ciuda eforturilor depuse pentru salvarea bărbatului de 73 de ani, acesta a decedat miercuri seară, în jurul orei 22, la spitalul sucevean.

Soţia lui, o femeie aproape de aceeaşi vârstă, a primit tragica veste tot pe un pat de spital. Rănită la rândul ei în accident, fusese transportată la UPU Suceava cu un traumatism la cap, contuzie la coloana cervicală şi un traumatism toraco-abdominal.

În acelaşi accident a fost rănită uşor şi o femeie de 32 de ani, pasageră în microbuz.

Fără să ştie încă cu exactitate cum a ieşit de pe sensul său de mers suceveanul de 73 de ani, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală ce va fi soluţionat conform procedurilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI