Doi tineri suceveni au cucerit juriul de la „Românii au talent”

Ancuta Dumitrean Andrei PalamariuDoi tineri suceveni, Ancuţa Dumitrean şi Andrei Palamariu, au cucerit juriul de la „Românii au talent” cu un moment de dans sportiv plin de pasiune, ei calificându-se în următoarea etapă a concursului.

Cea de-­a cincea ediţie a emisiunii „Românii au talent”, ce a fost difuzată vineri seara, a adus în atenţia publicului un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie şi culoare.

Ancuţa Dumitrean şi Andrei Palamariu din Suceava s­-au completat perfect pe ritmurile latino, iar vestimentaţia aleasă a adus un plus de mister şi senzualitate în faţa celor patru juraţi.

Costumat în Zorro, Andrei şi-a purtat partenera îmbrăcată într-o rochie roşie pe ritmuri pasionale, stârnind astfel admiraţia publicului.

Chiar dacă Mihaela Rădulescu a fost mai critică şi a taxat micile ezitări ale dansatorilor şi a dat un „Nu”, ceilalţi trei juraţi, Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu, i­-au trimis pe Ancuţa Dumitrean şi Andrei Palamariu în etapa următoare a concursului de talente.

„Mi­-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aş apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere şi pentru toată munca voastră!”, le-a transmis Andra.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI