Captură de 4000 de pachete de ţigări reţinută la Brodina, cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina au folosit, luni după-amiază, armamentul din dotare pentru prinde mai multe persoane care transportau colete cu ţigări de contrabandă din Ucraina în ţară.

În jurul orei 16,30, poliţiştii au observat grupul cărăuşi venind dinspre frontieră spre interiorul ţării, luând-o spre Ulma, şi au pornit în interceptarea lor.

Aceştia au fost somaţi prin voce, dar nu s-au oprit, având reacţie abia după ce poliţiştii au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. Atunci au abandonat coletele şi au fugit, care încotro, dispărând în pădurile din zonă, înapoi în Ucraina.

Imediat s-a trecut la supravegherea zonei şi au fost anunţate despre situaţie autorităţile de frontieră ale ţării vecine.

Coletele abandonate de fugari au fost găsite, ridicate şi inventariate.

„La cercetarea terenului au fost descoperite patru colete cu ţigări care au fost transportate la sediul SPF Brodina, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană”, a comunicat comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Întreaga cantitate de marfă de contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării. Se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI