Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni a murit la doar 42 de ani

Petru Gavril

Petru Gavril

Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni a murit surprinzător, în noaptea de marţi spre miercuri.

Petru Gavril, fiul fostului primar al Broştenilor, Ion Gavril, avea doar 42 de ani şi se căsătorise abia anul trecut.

Din spusele colegilor săi, şeful SVSU Broşteni a fost mai mult decât dedicat muncii lui, el activând ca pompier voluntar aproximativ 15 ani. Avea în el spirit de luptă şi, oricât de demodat ar suna, era un patriot, un om pe care te puteai baza atât la intervenţii, cât şi în orice altă problemă din afara muncii.

Gavril a fost baza serviciului de pompieri voluntari din localitatea sa, serviciu care anul trecut a intervenit, independent, pentru stingerea a 13 incendii.

În total, grupul pompierilor voluntari a participat în 2015 la 24 de intervenţii, în multe fiind sprijin real şi eficient pentru pompierii militari ai Detaşamentului Vatra Dornei şi colegii SVSU din Crucea şi Borca, din judeţul Neamţ, alături de care a participat în mai multe misiuni.

Recunoaşterea muncii lui Petru Gavril pentru salvarea oamenilor şi a bunurilor acestora a venit şi oficial, în urmă cu câteva luni, când general de brigadă Ion Burlui, inspectorul-şef al ISU Suceava, a acordat SVSU Broşteni diplomă de recunoştinţă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI