Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru prima dată invitat la o adunare generală a unei asociaţii judeţene

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, însoţit de secretarul general Radu Vişan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu şi de Ciprian Paraschiv, director de dezvoltare în cadrul aceluiaşi for, au participat ieri la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a apreciat invitaţia AJF Suceava, menţionând că a fost pentru prima oară când a fost invitat la o astfel de adunare. Împreună cu primarul Ion Lungu şi directorul LPS Suceava, Ioan Radu, precum şi cu alte oficialităţi locale el a vizitat internatul şi terenurile din cadrul unităţii de învăţământ declarându-se foarte mulţumit că la Suceava există interes pentru sport şi în special pentru fotbal. Cât despre organizarea unui Centru de Excelenţă aici el a afirmat că va avea în vedere Suceava în următorii ani.

„Ne-a onorat faptul că preşedintele Răzvan Burleanu a acceptat invitaţia noastră şi sper că a plecat cu o impresie plăcută de la Suceava. Cu ocazia acestei vizite ne-am întâlnit şi cu conducătorii comunităţii locale, intenţia noastră fiind aceea de a identifica posibilităţile existente pentru înfiinţarea unui centru de excelenţă fotbalistică la noi în municipiu, după modelul celor date deja în folosinţă la Timişoara şi Târgu Mureş”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI