Concurs de şah rapid 2015

Pe 12 decembrie a.c., Iulius Mall a fost gazdă primitoare pentru Campionatul Municipal de Şah rapid 2015, la care au participat 24 de concurenţi, majoritatea fiind tineri sau foarte tineri. Acest campionat a fost organizat de Clubul Sportiv Ariadna Suceava, care a asigurat arbitrajul, iar fondul de premiere a fost asigurat prin amabilitatea organizaţiei Iulius Mall Suceava, care a oferit bonuri valorice.

Au avut loc două turnee open, unul pentru seniori şi unul pentru copii şi juniori. La categoria copii, primul loc a fost ocupat de Şănţanu Tudor cu 5 puncte din 7, urmat de Panţâru Robert cu 5 puncte, Arhire Cristian cu 4,5 puncte şi Antonesei Răzvan cu 4,5 puncte, departajarea făcându-se prin sistemul Buholtz.

La categoria juniori, primul loc a fost ocupat de Filip Andrei, urmat de Djurj Bogdan cu 4,5 puncte şi Lazarov Filip cu 4 puncte.

Specificăm că toţi laureaţii la băieţi sunt elevi la Palatul Copiilor Suceava şi sunt pregătiţi de profesorul de şah Marian Culapov.

La categoria fete, primul loc a fost ocupat de Barabaş Elina cu 4 puncte, urmată de Iuria Mara Ioana de 7 ani.

La categoria seniori, primele cinci locuri au fost ocupate, în ordine, de Pavel Sebastian cu 6 puncte din 7, urmat de Raţiu Cristian 5,5 puncte, Dincă Ovidiu 5 puncte, toţi 3 de la Clubul Sportiv Ariadna Suceava, Ghilea Andrei 4,5 puncte, de la Clubul Sportiv de Şah Suceava şi Pânzaru Mihai de la Clubul Sportiv Ariadna Suceava.

Clubul Sportiv Ariadna aduce mulţumiri Primăriei şi CL Suceava pentru sprijinul acordat şahului sucevean în 2015, Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Suceava, care la concursurile organizate în 2015 a asigurat diplome, medalii şi cupe.

Cu ocazia Crăciunului şi a Anului Nou 2016 Clubul Sportiv Ariadna urează tuturor şahiştilor suceveni sărbători fericite şi succese sportive în 2016!

(Ing. Mihai Pânzaru, preşedintele CS ARIADNA Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI