O tânără şi-a zdrobit pieptul după ce maşina în care călătorea s-a lovit de o căruţă nesemnalizată

 Un accident banal, produs într-o situaţie banală, a trimis pe patul de spital, accidentată grav, o tânără de 25 de ani, din Suceava.

Ea circula joi, în jurul orei 17.10, ca pasageră într-un autoturism, pe DJ 208D, pe direcţia Mitocu Dragomirnei – Suceava. Ajungând la intersecţia cu drumul local de acces spre iazul Lipoveni, conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani, nu a observat în timp util o căruţă încărcată cu deşeuri răşinoase, condusă de un bărbat de 54 de ani, căruţă care nu avea niciun sistem de semnalizare sau vreun dispozitiv reflectorizant. Şi a intrat puternic, cu maşina, în căruţă.

Impactul a avut repercusiuni grele doar asupra fetei, şocul pe partea ei nefiind amortizat de vreun airbag. Ea a fost transportată de o ambulanţă la spital, ajungând la urgenţe cu traumatism la gât, un alt traumatism toracic deschis şi o contuzie la abdomen, fiind ulterior internată în Secţia Chirurgie – ATI.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal cu specificarea că, după testarea cu etilotestul, au fost identificate „urme” de alcool, de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, doar pentru bărbatul care conducea căruţa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI