Fotbal

Tânărul Armand Şvichi, ultima achiziţie a celor de la Rapid CFR Suceava

fotbal armand svichi 19 novÎnaintea derbiului care va opune sâmbătă grupările Bucovina Pojorâta şi Rapid CFR Suceava, echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu este lipsită de aportul a doi dintre jucătorii sub 19 ani care sunt în mod normal prezenţi obligatoriu pe teren la fiecare meci de Ligă a II-a, Constantin Aeroaiei şi Lucian Jitariuc. Ambii sunt suspendaţi după ce au primit cartonaşe roşii. Pentru a consolida „pachetul” de jucători tineri, conducerea tehnică a echipei sucevene a reuşit să-l împrumute de la FC Botoşani pe Armand Şvichi.

Tânărul Şvichi a debutat la CSŞ Rădăuţi, pentru ca apoi să fie achiziţionat de Academia de Fotbal „Gică Popescu”. Apoi, rădăuţeanul a evoluat timp de două sezoane pentru echipa de tineret Novara, pentru ca anul trecut să ajungă la FC Botoşani.

Cum Şvichi nu a jucat decât şase partide pentru FC Botoşani, patronii acestei formaţii au hotărât ca acesta să fie împrumutat la Suceava pentru a căpăta experienţă şi a acumula jocuri în picioare. Tehnicienii echipei Rapid CFR Suceava speră să-l poată utiliza pe Armand Şvichi chiar la meciul cu Bucovina Pojorâta.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI