Fotbal, juniori B1

CSM Dorna Vatra Dornei conduce lejer în fruntea clasamentului

Deşi a remizat doar, scor 2-2, pe propriul teren în disputa cu Bucovina II Milişăuţi în etapa a XIII-a a Campionatului judeţean al juniorilor B1, CSM Dorna Vatra Dornei are un avans liniştitor. Chiar dacă principalele urmăritoare Rapid II Zimbrul Siret, Progresul Frătăuţii Vechi, Ştiinţa Vicovu de Sus, Şomuz Fălticeni şi Viitorul Liteni au repurtat victorii pe linie, dornenii păstrează un avans confortabil în fruntea clasamentului, de 9 puncte. Progresul Frătăuţii Vechi a reuşit chiar cel mai categoric succes al rundei, 9-1 cu Recolta Fântânele.

Rezultate înregistrate în etapa a XIII-a:

CS Gura Humorului – Moldova Drăguşeni         0-2

CSM Dorna Vatra Dornei – Bucovina II Milişăuţi    2-2

Bradul Putna – Şomuz Fălticeni                           0-4

Viitorul Vereşti – Viitorul Liteni                           1-4

Progresul Frătăuţii Vechi – Recolta Fântânele  9-1

Ştiinţa Vicovu de Sus – Victoria Vatra Moldoviţei 3-0

Şomuzul Preuteşti – Rapid II Zimbrul Siret            0-1

Notă: Bucovina II Milişăuţi a fost penalizată cu 3 puncte conform Comisiei de Disciplină din data de 27.08.2015. Bradul Putna a fost penalizată cu 3 puncte conform Comisiei de Disciplină din data de 5.11.2015.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI