Fotbal, Liga a V-a

Situaţie neschimbată în vârful ierarhiilor în ambele serii

În etapa a VIII-a a Seriei Est a Ligii a V-a de fotbal, liderul la zi Voinţa Zvoriştea va câştiga probabil la Locomotiva Dorneşti un meci în care conducea în minutul 62 cu 5-1, dar a fost întrerupt din cauza unor incidente. Şi ocupanta locului secund Viitorul Adâncata a ieşit învingătoare în runda a VIII-a, ea impunându-se cu 2-1 în faţa celor de la Steaua Dumbrăveni.

În derbiul rundei în Seria Est a Ligii a V-a, Unirea Horodnic de Sus a avut câştig de cauză cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Avântul Volovăţ.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a a Seriei Est:

Locomotiva Dorneşti – Voinţa Zvoriştea    1-5 (meci întrerupt în minutul 62)

Cetatea Baia – Silva Udeşti                        4-4

Siretul Dolhasca – Releul Mihoveni             6-1

Ştiinţa Mitoc – Internaţional Salcea           3-1

Unirea Horodnic de Sus – Avântul Volovăţ  2-1

Viitorul Adâncata – Steaua Dumbrăveni     2-1

Bucovina Şerbăuţi – Stejarul Cajvana            5-2

Etapa a VIII-a a Seriei Vest a Ligii a V-a de fotbal a fost cea mai interesantă din acest sezon competiţional, rezultatele fiind surprinzătoare. Liderul clasamentului, Forestierul Frumosu, a fost ţinută în şah pe propriul teren de Pleşul Râşca, fostă ocupantă a locului secund Vânătorul Dorna Candrenilor a pierdut acasă cu Bradul Vama, Sporting Solca a remizat la Foresta Moldoviţa, iar Victoria Păltinoasa le-a administrat un sec 7-0, celor de la Avântul Frasin. De menţionat în această a VIII-a rundă şi primul succes stagional al echipei Balada Ciprian Porumbescu, 3-1, în faţa grupării Bistriţa Broşteni.

Rezultate înregistrate în etapa a VIII-a a Seriei Vest:

Larix Dornişoara – Fagga Pârteştii de Jos   3-1

Balada Ciprian Porumbescu – Bistriţa Broşteni 3-1

Victoria Păltinoasa – Avântul Frasin           7-0

Foresta Moldoviţa – Sporting Poieni Solca  1-1

Vânătorul Dorna Candrenilor – Bradul Vama   2-3

Forestierul Frumosu – Pleşul Râşca               0-0

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI