Căruţaş beat lovit de o maşină

Un bărbat de 69 ani, din comuna Pătrăuţi, a ajuns joi după-amiază la spital, după un accident petrecut pe DN2 la intersecţia cu un drum comunal neclasificat de pe raza localităţii Pătrăuţi. Acesta conducea o căruţă şi, ca legat la ochi, a traversat drumul naţional fără să mai judece că acolo au alţii prioritate de trecere şi nu el. Aşa a fost lovit din lateral de un autoturism condus de un rădăuţean de 36 de ani, şi aruncat din căruţă.

Putea să se întâmple mult mai rău, dar căruţaşul a scăpat doar cu un traumatism facial şi două contuzii în zona toracică şi la braţul drept.

În cadrul cercetărilor penale ce au urmat accidentului, poliţiştii au constatat că în momentul aventuroasei traversări a drumului naţional, bărbatul de 69 de ani prezenta o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI