Loviţi de maşini

Doi copii din judeţul Suceava s-au transformat pe parcursul zilei de marţi în victime ale unor accidente de circulaţie fiind loviţi de maşini, după ce s-au angajat în traversarea arterelor rutiere fără să se asigure. Din datele obţinute de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, primul incident a avut loc pe DJ 155A, în comuna Râşca, după ce un localnic de 55 de ani, a surprins şi accidentat un copil de 12 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin spatele unui microbuz oprit pe sensul opus de mers. La câteva minute distanţă de primul caz, un alt copil a fost lovit de un autoturism pe DJ 208S, pe raza localităţii Gulia, din oraşul Dolhasca. Atunci, un localnic de 36 de ani, a surprins şi accidentat un minor de 9 ani care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Celor doi minori li s-a alăturat ca victimă, tot marţi, dar în jurul prânzului, şi un bărbat de 69 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Omul a fost lovit de un autovehicul la volanul căruia se afla un şofer de 31 de ani din judeţul Alba, după ce s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii Calea Transilvaniei, din localitatea de domiciliu, pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător. Conform sursei citate, conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar şoferul s-a ales cu un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI