Doi fraţi de 18 şi 19 ani, din Udeşti, aproape de o arestare pentru tentativă de omor

Doi fraţi de 18 şi 19 ani, din comuna Udeşti, sunt în situaţia de a ajunge după gratii, arestaţi pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Dacă se va ajunge sau nu la această măsură preventivă urmau să stabilească ieri, judecătorii Tribunalului Suceava în faţa cărora tinerii fuseseră trimişi de procurori, care au pus în mişcare acţiunea penală şi cer arestarea lor preventivă.

Duminică seară, în jurul orei 20, Cătălin Alexandru Boicu şi Sorin Gabriel Boicu, care erau băuţi, s-au întâlnit pe un drum din satul Racova cu un localnic de 54 de ani. Acesta le-a reproşat că se certaseră în cursul zilei cu nepotul lui. În replică tinerii au scos cuţitele pe care ambii le purtau la ei şi au tăbărât asupra bărbatului pe care l-au înjunghiat de mai multe ori.

Acesta a ajuns la spital şi a fost operat urgent. Avea traumatism abdominal cu plagă înjunghiată mezogastrică penetrantă, plagă înjunghiată lombar inferioară dreapta, alte plăgi tăiate ileale şi contuzii genunchi.

Ulterior, medicii legişti au constatat că, din cauza leziunilor suferite, viaţa bărbatului de 54 de ani a fost pusă în pericol iar viitorul celor doi fraţi din Udeşti a devenit brusc unul cenuşiu.

„Cercetările au stabilit că la data de 13 septembrie 2015, în timp ce se aflau pe raza satului Racova, inculpatul Boicu Cătălin Alexandru (18 ani) şi fratele său inculpatul Boicu Sorin Gabriel (19 ani), ambii din sat Racova, com. Udeşti, judeţul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, al unui conflict spontan şi al teribilismului specific vârstei, ambii înarmaţi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, apte de a produce moartea, au exercitat cu intenţie acte de violenţă grave şi repetate asupra victimei, aplicându-i mai multe lovituri în zone vitale corpului, cauzându-i leziuni grave şi care au pus în primejdie viaţa acesteia”, au detaliat, într-un comunicat, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Acuzaţi de tentativă de omor, agresorii au fost reţinuţi 24 de ore, introduşi în arestul IPJ urmând ca ieri să fie prezentaţi Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI