În timp ce erau la scăldat

Doi tineri au rămas fără telefoanele mobile

Din două evenimente comunicate de IPJ Suceava, referitoare la faptele penale săvârşite în ultimul timp, reiese că ar fi mult mai recomandat ca cei care merg la scăldat să o facă fără a avea cu ei telefonul mobil.

Un minor de 13 ani, din Capu Câmpului, a sesizat poliţiei că miercuri, 2 mai, când s-a întors de la scăldat din râul Moldova, telefonul lăsat în buzunarul pantalonilor lângă bicicleta cu care venise la apă dispăruse ca prin farmec. Pierderea lui a fost de vreo 400 de lei.

O sesizare similară a venit în aceeaşi zi, din partea unui tânăr de 18 ani, din Siret care a rămas astfel fără un mobil de 700 de lei. Poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 14, acesta s-a dus la scăldat la râul Siret, împreună cu alţi trei tineri. Înainte să intre în apă a ascuns telefonul în hainele cu care era îmbrăcat, iar în jurul orei 18, când a intenţionat să plece acasă, a constatat că acesta lipsea.

În ambele cazuri au început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu speranţa că hoţii vor fi identificaţi, iar telefoanele recuperate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI