Sub sloganul „Siguranţa depinde şi de tine”

Trei zile de acţiuni de prevenire a infracţiunilor, în zonele turistice ale judeţului Suceava 

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava, cu sprijinul poliţiştilor de proximitate şi al poliţiştilor din cadrul secţiilor şi posturilor rurale de poliţie au fost prezenţi în perioada 7 – 9 august, la muncă, în zonele turistice ale judeţului, cu ochii pe trafic, pe eventuale fapte de violenţă şi pentru prevenirea infracţiunilor economice.

Au desfăşurat astfel acţiuni pe DN 17, DN 17 A, DN 2 E, E 85, dar şi în localităţile Dărmăneşti, Milişăuţi, Rădăuţi, Marginea, Suceviţa, Solca, Păltinoasa, Gura Humorului, Câmpulung, Pojorâta, Fundu Moldovei, Vama, Iacobeni, Ciocăneşti, Vatra Dornei, Dorna Arini, pe diferite direcţii toată mişcarea promovând sloganul „Siguranţa depinde şi de tine”.

Au fost instruiţi administratori şi personalul a 22 de hoteluri, baruri, chioşcuri, terase şi restaurante cu privire la legislaţia privind vânzarea de băuturi alcoolice către persoanele aflate deja în stare de ebrietate, în vederea prevenirii unor fapte cu violenţă, a scandalurilor şi distrugerilor.

Peste 200 de familii vârstnice din zone rurale izolate au fost avertizate cu privire la măsurile suplimentare ce trebuie dispuse pentru prevenirea furturilor şi tâlhăriilor.

În staţiunile turistice Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, dar şi în localităţile Marginea şi Suceviţa, turiştilor le-au fost distribuite peste 1000 de materiale preventive privind furturile din auto şi furturile din camerele de cazare.

Nu au fost ignorate de către poliţişti nici activităţi desfăşurate în preajma caselor de schimb valutar şi a bancomatelor sau punctelor de transfer bancar, personalul angajat, dar şi turiştii fiind informaţi cu privire la regulile ce trebuie respectate pentru a nu cădea victime escrocilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI