Tenis

Cupa „Inter Conti”, un turneu deosebit în peisajul tenisistic sucevean

Baza sportivă „Unirea” a găzduit, timp de patru zile, cea de-a XII-a ediţie a Cupei „Inter Conti” la tenis de câmp. Turneul din acest an s-a disputat pe două secţiuni, una dedicată copiilor cu vârsta maximă de 12 ani, fete şi băieţi, iar cealaltă rezervată seniorilor. Concursul seniorilor i-a revenit suceveanului Bogdan Marasin, care i-a devansat în clasament pe colegii săi de la clubul „Select” Florin Popovici Dumbravă şi Relu Ifrim, dar şi pe băimăreanul Radu George Cherecheş. La băieţi 12 ani s-a impus Dimitri Albu, de la „Condor” Piatra Neamţ, care a dispus în ultimul act de Victor Grigoraş, de la TCM Roman.

În ce-l priveşte pe Rareş Ilisei, acesta a confirmat forma bună arătată în acest sezon, trecându-şi în palmares şi Cupa „Inter Conti”, care este al cincilea turneu câştigat de sportivul în vârstă de 10 ani în 2015. În cursa pentru titlu, Ilisei i-a învins pe Alexandru Smocot (CSS Dorohoi), Rareş Chirilă („Pro Tenis” Botoşani) şi Călin Puşcaşu („Intertenis” Botoşani).

Întrecerea fetelor de 10 ani s-a încheiat cu victoria Dariei Ghibarsina, de la TC Dorohoi, care a fost urmată în ierarhie de Anda Mihai („Intertenis” Botoşani), Ştefana Corlăţan („Select” Suceava) şi Ştefana Lissov („Select” Suceava).

„Cupa «Inter Conti» a devenit în timp o competiţie de tradiţie, în care sportivii din zona Moldovei şi nu numai vin să arate de ce sunt în stare. Mulţumim domnului director Mihai Ududec de la firma «Inter Conti», care este iniţiatorul şi sufletul acestei întreceri”, a declarat managerul turneului, Mihai Pop.

Organizatorii celei de-a XII-a ediţii a Cupei „Inter Conti” au fost Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Clubul Sportiv Municipal Suceava, Clubul Sportiv Select, Asociaţia Judeţeană de Tenis, acest proiect fiind realizat şi cu sprijinul Consiliului Local Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI