Rezultate frumoase pentru jucătorii de tenis de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni

tenis_falticeniPatru copii care se iniţiază în tainele tenisului de câmp la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au reuşit într-o săptămână să urce pe podium la competiţiile naţionale şi internaţionale la care au participat.

Pe 25 iulie, în organizarea CS Vergilius Iaşi, arenele CFR Iaşi au găzduit competiţia din circuitul naţional „Tenis 10”, dotată cu „Cupa Micii Campioni”, la care au participat copii din toată Moldova. Turneul de la arenele CFR Iaşi s-a desfăşurat pe trei categorii în funcţie de vârsta participanţilor, doi dintre jucătorii pregătiţi de instructorul de tenis Marcel Dascălu reuşind să urce pe podiumul de premiere. La categoria roşu – pentru copii care au împlinit vârsta de maxim 8 ani, Ştefan Fîntînaru a ocupat locul II, fiind învins în finală de Alexandru Ioniţă. La categoria portocaliu – pentru copii care au împlinit vârsta de maxim 9 ani, David Onisei a reuşit să îl învingă în finală pe Sebastian Adam, câştigând medalia de aur şi „Cupa Micii Campioni” la această categorie de vârstă. Pentru că regulamentul îi permite, David Onisei a participat şi la categoria verde – pentru copii care au împlinit vârsta de maxim 10 ani, reuşind să ocupe locul III, chiar dacă a avut ca adversari jucători mai mari cu un an şi cu mai multă experienţă.

antrenorul Marcel DascaluSâmbătă, 1 august, fălticeneanca Ilinca Anton a participat la un turneu internaţional de tenis de câmp rezervat copiilor, care s-a desfăşurat în Slovacia. Ilinca a avut o prestaţie foarte bună, fiind apreciată şi de organizatori pentru jocul tehnic pe care l-a desfăşurat, dar s-a oprit în sferturile de finală.

Duminică, 2 august, în cadrul turneului de tenis de câmp „10 MPG”, organizat la Mamaia, Darius Avrămia a participat la nivelul roşu, ocupând locul III. La această categorie au participat 33 de copii din toată ţara. După ce a câştigat Grupa C, în finala tabloului eliminatoriu, Darius s-a concentrat mai bine şi a jucat excelent, reuşind să termine pe poziţia a III-a. Turneul destinat copiilor pasionaţi de sportul alb cu vârstele cuprinse între 4 şi 10 ani a fost organizat de Tenis Club IDU din Mamaia, unul dintre cele mai mari cluburi din ţară. După meciuri, participanţii au avut ocazia să se destindă în cadrul unor activităţi conexe şi au savurat câteva surprize plăcute pregătite de sponsori şi parteneri.

„Sunt rezultate care ne bucură şi care răsplătesc efortul depus de copii, de părinţi şi de sponsorul principal, Grigore Florea de la SC Raitar, care ne ajută cu deplasările la turneele din zona Moldovei. Părinţii care vor să le ofere ocazia micuţilor lor, cu vârstele între 4 şi 10 ani, să descopere frumuseţea acestui sport, pot veni la antrenamentele pe care le facem zilnic, îşi pot lăsa micuţii la o oră de mişcare zilnic, apoi îi pot vedea strălucind în turneele din circuitul Tenis 10 alături de alţi mici sportiv”, este îndemnul instructorului de tenis Marcel Dascălu de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

IUSTIN B.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI