Un căruţaş din Văratic a ajuns la spital

Un bărbat de 64 de ani, din Văratec, a ajuns joi după-amiază la spital, în urma unui accident pe care el însuşi l-a provocat.

Cu puţin înainte de ora 17, el conducea o căruţă prin localitate şi, din cauze încă nestabilite, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un gard. Împreună cu căruţaşul s-a accidentat şi un consătean de-al său lui, de 54 de ani, pasager în atelaj.

Amândoi au fost transportaţi cu o ambulanţă la spital, dar numai primul a fost internat. Acesta suferise un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toracică, pentru care a rămas în grija medicilor Spitalului Judeţean Suceava. Din cauză stării sale, căruţaşului nu i-a putut fi testată alcoolemia din aerul expirat, asupra concentraţiei de alcool în sânge urmând să decidă probele biologice recoltate la spital.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI