Chef Oscar Zuckerman şi concurenţi de la MasterChef vin să gătească în bucătăria de la „Copa Cabana”

zucker

Chef Oscar Zuckerman

George şi Isadora păstrează ţinuta specială a evenimentelor organizate la „Copa Cabana”, restaurantul lor din centrul Sucevei. Pe 18 şi 19 iulie, celebrii concurenţi de la MasterChef invită sucevenii la un show culinar într-adevăr de excepţie, cu ocazia căruia vor găti alături de foştii colegi din concursul televizat.

Vin în bucătăria soţilor Topârceanu Paul Siserman, Tudor, Andreia, Tavi, Iuliana, împreună cu care cei doi suceveni s-au “bătut” în sezonul 4 al showlui MasterChef şi după care au rămas apoi prieteni, susţinându-şi unii altora evenimentele culinare.

Chef Oscar Zuckerman, după mulţi ani, într-o bucătărie din Suceava

George şi Isadora vor avea la evenimentul anunţat şi un invitat tare de tot, pe chef Oscar Zuckerman, care vine din Israel să gătească pentru suceveni preparate mediteraneene şi din bucătăria clasică franceză.

Cu această ocazie, Oscar se întoarce acasă, maestrul bucătar fiind născut în Suceava, oraş unde şi-a petrecut şi câţiva ani din tinereţe. În vremurile de început, el a gătit chiar pentru unul dintre foarte cunoscutele restaurante din Suceava, dar apoi a plecat în străinătate.

Oscar Zuckerman este în prezent un chef cunoscut în Europa, dar şi în afara continentului, un maestru bucătar consacrat şi apreciat, care colaborează cu chefi celebri din bucătării celebre. Preparatele sale bazate, în majoritate, pe două concepte de bază, “gustos şi uşor”, sunt adevărate creaţii şi în materie de plating. Farfuriile ieşite din mâna lui sunt câte o mică poveste frumoasă despre gust şi arome, pasiune, curaj, imaginaţie, culoare şi armonie.

Zuckerman s-a consacrat în aspra şi pretenţioasa lume a gătitului de performanţă nu doar pentru talentul, pasiunea şi dăruirea cu care îşi face meseria şi interacţionează astfel cu oamenii, dar şi datorită consultaţiilor în materie de gătit pe care le dă, fără excepţie, celor care au, ca şi el, aceeaşi pasiune cu a sa.

Aşa i-a cunoscut, în urmă cu aproximativ 2 ani, pe Isadora şi George Topârceanu, pe care i-a contactat după ce a observat, din postările pe o reţea de socializare, că este compatibil cu ei în alegerea ingredientelor şi preferinţa pentru bucătăriile braziliană, portugheză şi africană.

În virtutea acestor pasiuni comune, Oscar s-a oferit să participe la show-ul culinar de la „Copa Cabana” din acest weekend şi să gătească pentru suceveni pentru prima dată de la plecarea lui din România.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI