Dedeman va construi un teren de tenis de câmp la Colegiul Naţional „Petru Rareş”

teren tenis dedemanPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat miercuri că firma Dedeman nu a renunţat la construcţia unui teren de tenis în municipiul Suceava după ce proiectul care trebuia realizat pe terenul Liceului Alimentar a fost blocat, în condiţiile în care locatari din zonă au reclamat că se vor tăia mai mulţi pomi fructiferi pentru această investiţie.

Lungu a spus, într­o conferinţă de presă, că a discutat cu reprezentanţii Dedeman, care au arătat că doresc să construiască un teren de tenis de câmp în municipiu aşa cum şi­au propus şi că, în urma acestor discuţii, s­a propus ca un asemenea teren să fie construit la Colegiul Naţional „Petru Rareş”. El a menţionat că a discutat cu conducerea colegiului care e de acord cu acest proiect.

Dedeman construieşte în fiecare oraş în care deschide un nou magazin un teren de tenis de câmp, care este inaugurat în prezenţa Simonei Halep.

Dedeman a deschis săptămâna trecută, la Suceava, un nou magazin, cu o suprafaţă mult mai mare şi cu un număr dublu de produse faţă de magazinul care a funcţionat anterior. Potrivit firmei, noua investiţie s­a ridicat la 13 milioane de euro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI