Un Mitsubishi şi 8380 de pachete de ţigări, abandonate de contrabandişti în zona de frontieră de la Brodina

> Contrabandiştii au fugit prin pădure şi au trecut în Ucraina

 

Poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei au observat, marţi dimineaţă, la ora 4, doi bărbaţi care încărcau colete cu ţigări într-un autoturism Mitsubishi Shogun, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Au pornit în interceptarea lor şi i-au somat prin voce să se oprească, dar cei doi nu s-au supus. Un poliţist a tras un foc de avertisment în plan vertical, moment în care contrabandiştii au lăsat totul, colete şi maşină, şi au fugit prin pădure, trecând frontiera în Ucraina.

Poliţiştii de frontieră suceveni au anunţat autorităţile de frontieră din ţara vecină, în speranţa că indivizii şi, eventual, ajutoarele lor pot fi identificaţi.

De partea noastră s-a procedat la inventarierea coletelor, fiind numărate în maşină, dar şi încă neîncărcate în aceasta, 8380 de pachete de ţigări cu o valoare de 84.000 de lei.

Marfa de contrabandă a fost confiscată, iar maşina de teren indisponibilizată pentru continuarea cercetărilor ce urmăresc identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI