Un bărbat s-a accidentat grav, răsturnându-se cu maşina în albia pârâului Negrileasa

> El conducea cu viteză, fără permis şi cu o alcoolemie de 0,49 la mie

 

Un tânăr de 27 ani, din Stulpicani, a ajuns miercuri seară la urgenţe după ce s-a răsturnat cu maşina în albia râului Negrileasa şi s-a autoaccidentat grav.

Era ora 19.55, când tânărul conducea cu viteză un autoturism pe DC 31 din interiorul comunei. Într-o succesiune de curbe, el a pierdut însă controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în albia râului.

Şoferul a fost transportat la spital cu ambulanţa, iar medicii de la urgenţe l-au preluat într-o stare deloc bună. Cu un traumatism la cap şi o plagă contuză în zona fronto-parietală, el avea amnezie retrogradă, nu-şi mai aducea aminte nimic din ce se petrecuse înainte de accident. În plus, tânărul îşi fracturase umărul stâng şi căpătase o contuzie toracoabdominală.

Ulterior accidentului, poliţiştii au stabilit că tânărul conducea fără să deţină permis, cu 0, 49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, numerele provizorii ale autoturismului răsturnat erau expirate din luna mai 2015.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI