Autorităţile judeţului, invitate să dezbată public problema depozitului de deşeuri de la Pojorâta

Reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, Gărzii de Mediu, Agenţiei de Protecţie a Mediului, Primăriei Pojorâta, ONG­uri şi specialişti în domeniul protecţiei mediului şi turismului au fost invitaţi să participe joi, 14 mai, de la ora 16, la City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, la dezbaterea publică „Depozitul ecologic de deşeuri Pojorâta – Proiect de succes sau dezastru ecologic?”.

„Având în vedere situaţia controversată legată de construirea unui depozit de deşeuri în vârful Pasului Mestecăniş din judeţul Suceava, am iniţiat această dezbatere publică cu scopul cunoaşterii şi centralizării aspectelor privind realizarea proiectului «Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în judeţul Suceava» finanţat prin «Programul Operaţional Sectorial Mediu», care are ca beneficiar Consiliul Judeţean Suceava. În urma prezentării punctelor de vedere ale tuturor actorilor implicaţi, se doreşte găsirea măsurilor optime de soluţionare a acestui proiect” a informat Alexandru-Georgian Istrate, din partea Asociaţiei Eco Bucovina.

Dezbaterea este organizată de Asociaţia Eco Bucovina, Asociaţia Biosilva şi de membri ai Coaliţiei pentru Mediu, urmând a fi moderată de Nicolae R. Dărămuş.

Evenimentul este susţinut de Alexandria Librării, Asociaţia Pentru Suceava şi Shopping City Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI