Patru focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Poliţiştii de frontieră au scos din nou pistoalele pentru prinderea mai multor contrabandişti care au trecut frontiera cu ţigări din Ucraina.

Pe 10 martie, în jurul orei 17, pe raza Sectorului P.F. Brodina, poliţiştii de frontieră au zărit, pe direcţia localităţii Straja, la aproximativ 2,5 km de linia de frontieră spre interior, mai mulţi bărbaţi care transportau colete voluminoase.

Poliţiştii i-au somat să se oprească, la început prin voce, dar fără efect, astfel că au scos pistoalele şi au tras patru focuri în plan vertical.

În acele momente, contrabandiştii au abandonat coletele şi s-au făcut nevăzuţi alergând în mai multe direcţii şi dispărând din zonă.

Poliţiştii au ridicat coletele abandonate în care erau aproximativ 3000 de pachete cu ţigări mărcile Viceroy şi Jing Ling, în valoare de aproximativ 30.000 lei.

„Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea reţinerii şi identificării persoanelor respective, precum şi a cercetării în comun a evenimentului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, cercetările fiind continuate împreună cu autorităţile ucrainene în vederea identificării şi reţinerii tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale” a comunicat comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI