Rapid Suceava şi-a luat „în oglindă” revanşa în faţa echipei ACS Berceni

> Într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a, Rapid Suceava – ACS Berceni 3-2

fotbal-rapid-sv-2Rapid Suceava şi-a luat „în oglindă” revanşa în faţa echipei ACS Berceni în etapa a XVIII-a a Seriei I a Ligii a II-a. Dacă în tur sucevenii au condus cu 2-0 pentru ca apoi să piardă incredibil cu 2-3, de această dată oaspeţii au condus pe „Areni” la pauză cu 2-0 şi au încasat de la suceveni trei goluri în partea secundă.

Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au intrat încrezători pe teren în disputa cu ACS Berceni şi au avut iniţiativa în debut. Crezând că meciul se câştigă de la sine, fără luptă, sucevenii au gafat nepermis şi au primit două goluri pe contraatac în minutele 24 şi 28, când au înscris Pivniceru şi Scărlătescu. Linia de mijloc a rapidiştilor suceveni a evoluat foarte modest, jucătorii din linia mediană nu au făcut marcaj şi acest lucru s-a simţit imediat. Nici portarul Roheţki nu a mai fost inspirat ca altădată şi nici atacanţii Negru şi Buziuc nu au găsit cele mai bune soluţii în ofensivă.

Aşadar, după primele 45 de minute ale partidei dintre Rapid Suceava şi ACS Berceni, tabela de marcaj indica un neverosimil 0-2, iar spectatorii prezenţi în număr destul de mare în tribune erau deja iritaţi.

Semnalul „de trezire” a fost dat de acelaşi inepuizabil Dorin Semeghin. Deşi scurgerea timpului nu i-a avantajat şi nici suprafaţa de joc, care arăta din ce în ce mai rău, jucătorii suceveni nu şi-au pierdut răbdarea. În minutul 68, în urma unui corner, Soare trimite balonul cu capul în transversal şi Buziuc, atent, reduce din handicap.

„Sângele” bucovinean pulsează din nou în vene şi „micul” Golofca reuşeşte o preluare bună în urma unei centrări a lui Semeghin şi egalează. Spectatorii de la tribuna a doua îşi aruncă cuşmele în aer şi speră la golul trei. Spre satisfacţia lor şi a tuturor iubitorilor de fotbal prezenţi sâmbătă pe stadionul „Areni” acesta a venit. După o bâlbâială în careul celor de la ACS Berceni, acelaşi Dorin Semeghin „ciupeşte” un balon şi este agăţat în careu. Penaltiul este transformat impecabil de Marinkovic şi Rapid Suceava câştigă duelul cu ACS Berceni cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Victorie frumoasă pentru suceveni şi moral bun în perspectiva următoarelor partide. Trebuie menţionat că meciul cu ACS Berceni este primul dintr-o serie de trei partide care se vor disputa tot pe „Areni”. În etapa următoare Rapid Suceava primeşte vizita celor de la SC Bacău pentru ca apoi să joace în etapa intermediară la Academica Piteşti. În al treilea joc acasă gruparea suceveană va primi sâmbătă, 21 martie, liderul la zi, FC Voluntari.


Rapid Suceava: Roheţki – D. Bălan, R, Soare, Plecanciuc, Semeghin (cpt.) – Gheorghiciuc, G. Apostol, Onciu, Golofca – M. Negru, Buziuc.

Rezerve: C. Pascal – C. Spătar, R. Sava, Ferariu, Marinkovic, Săvoaia, Vornicu.

Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

ACS Berceni: Meilă – E. Nicu (cpt.), M. Popescu, Dobrosavlevici, G. Damian – Scărlătescu, Pivniceru, Jugaru, C. Mihai – Văduva, Lemac.

Rezerve: Vl. Ignat – R. Gheorghe, Krausz, Lică, R. Radu, Dapo, Ciuică.

Antrenor: Adi Mihalcea

Arbitri: Bogdan Ionuţ Anghelinei (Galaţi); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Ovidiu Aruşoaie (Piatra Neamţ).

 


Rezultate consemnate în etapa a XVIII-a a Seriei I a Ligii a II-a:

Academica Piteşti – CS Baloteşti          2-0

Farul Constanţa – FCM Dorohoi           3-3

Rapid Suceava – ACS Berceni            3-2

Gloria Buzău – CF Brăila                     0-0

FC Voluntari – Săgeata Năvodari          3-0

SC Bacău – Unirea Slobozia                 3-0

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI