Flori de ziua lor

_DSC0063Sucevencele au avut parte şi în acest an de o surpriză frumoasă din partea liberalilor. Continuând o tradiţie începută cu mulţi ani în urmă, copreşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, alături de viceprimarii Sucevei, Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi, şi de mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Suceava au încercat să aducă zâmbetele pe chipurile doamnelor şi domnişoarelor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Echipa deputatului sucevean a fost prezentă pe străzile municipiului Suceava unde a dăruit femeilor garoafe şi le-a urat „la mulţi ani” şi o primăvară frumoasă.

„Suntem în cel mai frumos moment al anului, la început de primăvară. Florile acestea ne înveselesc şi noi cu ajutorul lor vrem să le înveselim pe doamne şi domnişoare, pe mame şi pe surori, pe cele care până la urmă ne fac viaţa mai frumoasă. Astăzi e un moment când şi noi să putem să le dăruim odată cu aceste flori un moment de sinceritate şi apreciere”, a declarat deputatul Ioan Bălan.

La rândul său, viceprimarul Ovidiu Doroftei a declarat că liberalii vor să fie alături de femeile din municipiul Suceava cu o floare, un gând bun şi cu o speranţă de mai bine pentru viitor. „E primăvară, e firesc să întâmpinăm acest anotimp care readuce totul la viaţă, ne bucură şi ne readuce şi nouă zâmbetul pe buze să-l întâmpinăm aşa cum se cade cu această ocazie specială, Ziua Internaţională a Femeii. Vrem să marcăm aşa cum am făcut-o în fiecare an acest moment încercând să aducem zâmbetul şi să-l menţinem pe feţele cetăţenilor din municipiul Suceava, al femeilor în primul rând şi să le transmitem o primăvară frumoasă şi un călduros „la mulţi ani” cu această ocazie specială şi să fim alături cu o floare, cu o vorbă bună, cu un gând bun şi cu o speranţă pentru un an mai bun şi un viitor mai bun”, a spus Doroftei.

Proaspătul ales viceprimar al oraşului, Lucian Harşovschi a explicat şi el că „în fiecare an la început de primăvară suntem alături de doamne şi domnişoare, stăm de vorbă cu ele pe străzi, ne întâlnim, le transmitem un gând bun alături de o floare, ca să le descreţim frunţile”. „O primăvară frumoasă tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Suceava”, le-a transmis viceprimarul Lucian Harşovschi tuturor femeilor din Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI