DOMO POP-UP ajunge acum şi în Vatra Dornei

Retailerul electroIT Domo inaugurează marţi, 14 iulie, un nou magazin din reţeaua DOMO POP-UP în Vatra Dornei, judeţul Suceava. Special pentru locuitorii oraşului, numai în ziua deschiderii, începând cu ora 10:00, primii 20 de clienţi ai magazinului DOMO POP-UP vor primi gratuit câte un set de accesorii pentru navigaţie GPS marca Hama.

Magazinul DOMO POP-UP din Vatra Dornei va funcţiona la adresa str. Republicii nr. 10 (în incinta parcării Total Supermarket), în intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni până vineri, iar sâmbătă, în intervalul 09:00 – 13:00.

În linie cu conceptul reţelei POP-UP al DOMO, magazinul pune la dispoziţia consumatorilor cele mai noi produse de IT&C şi tehnologii de ultimă generaţie, la preţuri avantajoase, mai mici decât în orice alt magazin DOMO sau pe www.domo.ro.

În fiecare săptămână, magazinul lansează oferte exclusive de preţ, special pentru locuitorii oraşului Vatra Dornei: până pe 28 iulie, oricine doreşte să cumpere o tabletă sau un smartphone Allview va beneficia de preţuri reduse. Magazinul va oferi o selecţie din cele mai noi modele de telefoane, tablete, laptopuri şi accesorii, cu preţuri adaptate şi reînnoite conform cerinţelor.

În acelaşi timp, clienţii care vin în magazin vor avea acces la o platformă modernă care oferă posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi direct la domiciliu în decurs de maximum 24 de ore, în mod gratuit pentru comenzile de peste 90 ron.

Magazinul va găzdui terminale speciale pentru plata rapidă a facturilor la utilităţi, reîncărcare electronică, cumpărare rovinietă şi achiziţia biletelor la meciuri, concerte sau alte evenimente din reţeaua Eventim.

Vatra Dornei este a 7-a locaţie unde conceptul DOMO POP-UP este implementat, concept lansat recent de retailerul de electroIT DOMO, pentru a oferi consumatorilor acces rapid şi complet la cele mai noi produse de IT&C. Până la finalul anului 2015, DOMO are în plan deschiderea unui număr de 100 de magazine POP-UP în România.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI