Plasarea plasatorului de valută falsă

Pleșca – luat pe sus și băgat în celulă

 

Luni, după emiterea, în lipsă, de Tribunalul Suceava, a mandatului de arestare pe numele său (măsură preventivă, pentru 29 de zile), a fost depistat pe raza localității de domiciliu Ilie Pleșca, de 29 de ani, din orașul Vicovu de Sus. În sarcina sa, după cum vă informam în ediția precedentă, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de falsificare de monedă și alte valori și înșelăciune.
Suspectul a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) al IPJ Suceava și prezentat, seara, instanței emitente a mandatului, care a confirmat măsura procedurală, el fiind apoi introdus în arestul IPJ Suceava.
Reamintim că, luni, Tribunalul Suceava decidea arestarea preventivă a lui Ilie Pleșca, precum și urmărirea penală în stare de libertate, sub rezerva interdicției părăsirii localității de domiciliu, a altui vicovean, Remus Vasilică Beghian, de 22 de ani. Cei doi compar ca inculpați, alături de Costel Sorin Plămadă, de 29 de ani, tot din Vicovu de Sus (urmărit penal și el în stare de libertate), într-un dosar de punere în circulație, pe raza județelor Suceava și Botoșani, a mai multor bancnote de 100 de euro false (dintre care 38 au fost retrase din circuitul monetar, fiind ridicate în vederea cercetărilor).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI