Fotbal

Sâmbătă se stabilește programul Ligii a IV-a

 

Președintele Aurel Daicu i-a chemat în ziua de sâmbătă, 26 iunie, ora 10, la sediul Asociației Județene de Fotbal, pe toți delegații echipelor de Liga a IV-a și Liga a V-a, în vederea stabilirii programului competițional în ediția de campionat 2010-2011. Cu acest prilej se va valida și noul regulament disciplinar, care va intra în vigoare începând din data de 01.08.2010, urmând să se facă și tragerea la sorți a meciurilor din viitorul sezon al Ligii a IV-a.
În ceea ce privește componența seriilor de Liga a V-a, AJF Suceava a impus ca termen limită data de 31.07.2010 pentru echipele din localitățile județului care doresc să se înscrie în campionat. Totodată, conducerea Asociației Județene de Fotbal a mai stabilit ca testarea teoretică obligatorie a arbitrilor și a observatorilor să aibă loc în ziua de sâmbătă, 10 iulie, cu începere de la ora 10.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI