Cine își revendică acest „semn electoral”?!

Apărută în noaptea de joi spre vineri pe zidul de la intrarea uneia dintre scările blocului 117 de pe Aleea Lalelelor din municipiul reședință de județ, zvastica din imagine nu dispăruse nici ieri, deși ziarul nostru a încercat, cu o discreție firească, să atragă atenția asupra existenței ei, în ediția acestuia de vineri. Am considerat că e bine să nu „răsplătim”, prin popularizare ieftină, isprava fascistă a unuia care știa ce știa: evreimea din toată lumea – inclusiv din Europa în care tocmai am intrat – și-a celebrat în săptămâna recent încheiată „Ziua Martirilor Holocaustului și a Amintirii Eroilor”. Am considerat că cei puși să păzească liniștea – inclusiv cea morală – a capitalei Bucovinei (vă mai amintiți cam de pe unde porneau la drum legionarii?…) vor face să dispară „opera”.
 

Zvastici … „electorale”

Nu a dispărut, așa că zvastica de pe „Lalelelor” se alătură deja, triumfătoare, triumfătoarelor semne electorale care au invadat orașul odată cu debutul campaniei electorale. Oricât de mult s-ar supăra pe gestul nostru una sau alta dintre autorități, „lenea” de a înlătura un asemenea semn este intolerabilă. Așadar, cine își revendică acest „semn electoral”?! (C.n.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI