Polițiștii comunitari suceveni solicită motoscutere

Polițiștii comunitari din municipiul Suceava se plâng de lipsa mașinilor din dotare. Ieri, în ședința Consiliului Local, conducerea instituției a prezentat o adresă prin care a solicitat cel puțin două autoturisme pentru deplasare rapidă și patrulare în zonele cu potențial crescut în ceea ce privește riscurile contravenționale și infracționale.
 

„De asemenea, din cauza specificului unor zone cu străzi în-guste, în care accesul este dificil cu autoturismul, raportat și la traficul din ce în ce mai aglomerat de pe arterele municipiului, venim cu propunerea achiziționării unor motoscutere care să permită deplasarea rapidă și economică a agenților comunitari în respectivele perimetre”, a spus directorul executiv al Poliței Comunitare, Viorel Horodenciuc. În primele trei luni din 2008, polițiștii comunitari s-au dotat, printre altele, cu o cameră de luat vederi pentru probatoriu, spray-uri iritant-lacrimogene, fiole alcool-test pentru arenele sportive, bastoane de cauciuc, stații portabile, stații fixe etc., investițiile ridicându-se la 19,4 mii lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI