Fotbal, Liga a III-a

Bucovina Rădăuţi începe acasă prima fază din play-off

> În prima etapă Bucovina Rădăuţi va primi mâine vizita echipei FC Bacău

La sfârşitul acestei săptămâni începe play-off-ul Ligii a III-a de fotbal. Cum Foresta Suceava a rămas doar o amintire, suporterii suceveni o vor susţine pe Bucovina Rădăuţi, echipă care a terminat pe locul I sezonul regulat.

În prima etapă din prima fază a play-off-ului, Bucovina Rădăuţi va juca mâine, pe teren propriu, cu FC Bacău. În această primă fază se vor disputa nouă meciuri, primele două clasate urmând apoi să se „dueleze” cu colegele din Seria a II-a.

Aşa cum anul trecut Foresta Suceava a avut meciurile mai grele cu colega de serie Ceahlăul Piatra Neamţ şi în acest an, se pare că, Bucovina Rădăuţi va avea mai mult de furcă cu CSM Bacău. Totuşi, nu trebuie de omis faptul că Metalul Buzău a fost în acest sezon cea mai tare formaţie din eşalonul al treilea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI