Granturi în valoare de 200.000 euro pentru proiecte de mediu şi educaţie profesională

OMV Petrom anunţă că a lansat cea de-a VI-a ediţie a competiţiei „Idei din Ţara lui Andrei”, sprijinind proiectele de mediu şi educaţie profesională ce utilizează tehnologii inovatoare şi componente de digitalizare. Potrivit unui comunicat, competiţia se desfăşoară până la 24 mai şi se adresează persoanelor fizice, ONG-urilor, unităţilor sau instituţiilor de învăţământ, autorităţilor administraţiei publice locale sau instituţiilor publice.

Vor fi acordate finanţări individuale de până la 20.000 euro, valoarea totală a granturilor fiind de 200.000 euro.

În ediţia din 2017, vor fi acceptate ideile de proiecte din următoarele două domenii: > Educaţie profesională – proiecte care contribuie la dezvoltarea educaţiei profesionale şi tehnologice din România, proiecte care îmbunătăţesc actul educaţional, îmbogăţesc baza materială şi încurajează dezvoltarea competenţelor transversale şi profesionale ale elevilor şi profesorilor din învăţământul profesional şi tehnologic, public; > Mediu – proiecte care încurajează şi promovează folosirea eficientă şi responsabilă a resurselor naturale care inovează pentru protecţia mediului, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului şi a apei, la reducerea poluării, la creşterea eficienţei energetice.

Proiectele care au o componentă de digitalizare sau inovaţie cu ajutorul tehnologiei vor fi punctate suplimentar.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.taraluiandrei.ro. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI