Vom putea lupta pentru ţintele precum Schengen-ul terestru, salariul minim european

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că după votul de duminică România va avea o voce puternică în Parlamentul European. „Vom putea lupta pentru ţintele precum Schengen-ul terestru, salariul minim european şi mai mulţi bani pentru agricultura românească”, susţine el.

Marcel Ciolacu a mulţumit ieri, într-o postare pe Facebook, „pentru încrederea acordată” la alegerile de duminică.

„Vă mulţumesc că aţi ales, printr-un vot categoric, menţinerea României în marea familie numită Uniunea Europeană! Datorită votului vostru, România va avea o voce puternică în Parlamentul European şi vom putea lupta pentru ţintele precum Schengen-ul terestru, salariul minim european şi mai mulţi bani pentru agricultura românească”, susţine liderul social-democrat.

El arată că încrederea acordată „confirmă că am guvernat bine într-o perioadă complicată”.

„Vă mulţumesc că aţi ales stabilitatea în actul de guvernare şi performanţa în administraţiile din toată ţara! Încrederea acordată prin vot confirmă că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI