Pe urmele Sfinţilor Tămăduitori din Grecia

În luna mai, anul acesta, aproximativ 180 de pelerini din Bucovina (şi nu numai) au călătorit în Grecia, pe urmele Sfinţilor Tămăduitori din această ţară, în cadrul pelerinajelor organizate de Egeria Travel cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor.

Pelerinii Egeria Travel au bucuria şi binecuvântarea de a se închina la moaştele unui număr impresionant de Sfinţi precum Sf. M. Mc. Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Sf. Ier. Nectarie din Eghina, Sf. M. Mc. Efrem cel Nou, Sf. Ioan Rusu, Sf. Cuv. Paisie Aghioritul, Sf. Ier. Grigore Palama, Sf. Împărăteasa Teodora, Sf. Ier. Vasile din Tesalonic, Sf. Teodora din Tesalonic, Sf. Nicolae Planas şi ale Sfântului Gherasim din Kefalonia, dar şi mulţi alţi Sfinţi ce se află în această ţară.

Pelerinajul în Grecia este al doilea loc, după Ţară Sfântă, în care pelerinii români doresc să ajungă, să viziteze aceste locuri şi să se bucure de întâlnirea cu Sfinţi atât de prezenţi în viaţa noastră şi cinstiţi de întreaga lume creştină.

Egeria Travel organizează lunar pelerinaje în Israel, Grecia, Egipt, Turcia, Serbia, Muntenegru, Iordania, Sfântul Munte Athos, dar şi pelerinaje interne.

Totodată, în cadrul agenţiei puteţi găsi şi cele mai bune oferte pentru vacanţa perfectă, de aici putând achiziţiona sejururi interne şi externe, concedii la mare sau la munte, bilete de avion. Tot în cadrul agenţiei de turism Egeria Travel, aveţi posibilitatea de a vă face orice fel de asigurare doriţi, fie că este vorba despre asigurare de călătorie, de viaţă, malpraxis, sau doriţi să vă asiguraţi casa sa maşina.

Turiştii şi pelerinii Egeria Travel sunt așteptați în agenţiile noastre din Suceava:

>Agenţia Egeria Travel din centru, vizavi de Casa de Cultură (Lorena Pintilie)

> Agenţia din Iulius Mall parter (Alina Roşca, 0773864582)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI