Moby revine pe scenă după o pauză de peste zece ani pentru a susţine cauza animalelor

Moby, un star al muzicii electro, va urca din nou pe scenă în Europa în toamna acestui an pentru a sărbători împlinirea a 25 de ani de ani de la lansarea albumului său cult „Play” şi va dona încasările obţinute unor organizaţii care militează pentru drepturile şi bunăstarea animalelor, informează AFP.

Acestea sunt primele concerte pe care artistul american le va susţine după o pauză de peste zece ani. Moby, în vârstă de 58 de ani, va lansa vineri şi un nou album, „Always Centered At Night”, care poartă numele casei sale de discuri, înfiinţată în iunie 2022, şi care conţine colaborări cu numeroşi artişti.

Moby are un tatuaj imens, compus din cuvântul „Animal” pe un braţ şi „Rights” pe celălalt, care compun împreună expresia „Drepturile animalelor”. „Am şi tatuajul «Vegan for life» ( „Vegan pe viaţă”), pe gât, căci sunt vegan de 37 de ani. Îmi place să fac muzică, dar pentru mine este un refugiu paşnic şi plin de bucurie, şi nu atât o slujbă – apărarea animalelor este slujba mea acum”, a adăugat el.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI