Modelele de succes aplicate în comune cu administraţie liberală, preluate de tinerii candidaţi liberali

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, marţi, întâlniri cu electoratul în comunele Drăguşeni şi Forăşti, unde candidaţii liberali şi-au prezentat oferta electorală pentru funcţia de primar.

La Drăguşeni, Ioana Chirilă-Botezatu, tânăr antreprenor întors recent din Italia, are un program foarte ambiţios pentru modernizarea comunei.

Acest program include extinderea reţelei de apă şi canalizare, introducerea gazului metan şi încurajarea tinerilor să îşi deschidă afaceri, având în vedere apropierea localităţii de Autostrada A7 şi de Autostrada A8, situată nu departe de Drăguşeni. Ioana doreşte ca tinerii să participe activ la viaţa comunei, să fie implicaţi în viaţa culturală şi să fie consultaţi în luarea deciziilor pentru viitorul localităţii. De asemenea, îşi propune să aducă modele de succes din alte localităţi vecine, cum ar fi Rădăşeni, Hârtop şi alte comune liberale din judeţul Suceava.

La Forăşti, candidatul liberal Lăzărică Nicolae-Clement propune un suflu nou. El intenţionează să implementeze programe pentru apă şi canalizare în toate cele 9 sate ale comunei, să rezolve problema calităţii apei potabile, care în prezent este de proastă calitate, şi să introducă gazul metan.

De asemenea, vrea să construiască trotuare pe lângă drumul european pentru siguranţa copiilor care merg la şcoală, să rezolve haosul exploatării balastierelor de pe malul Moldovei şi să recupereze păşunile comunei. Lăzărică îşi propune, de asemenea, să deschidă căminele culturale pentru activităţi destinate tinerilor şi populaţiei comunei.

„Aceste obiective pot fi realizate de un bun gospodar, familist, tânăr, energic şi onest. În Forăşti, aceasta este a doua întâlnire în cadrul campaniei, iar percepţia noastră este că schimbarea este aproape” a apreciat Gheorghe Flutur. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI