La Bilca, Corneliu Savu îşi propune o administraţie transparentă şi modernă

 Deputatul Gheorghe Şoldan a fost la Bilca la o întâlnire electorală cu locuitorii la care a participat şi candidatul PSD la funcţia de primar, Corneliu Savu.

„Profesorul Corneliu Savu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al comunei Bilca, are multe proiecte interesante pentru comunitate. Căsătorit şi tată a trei copii, domnul profesor cunoaşte foarte bine problemele comunei şi nevoile comunităţii, dar şi soluţiile pentru a le rezolva. Pentru a-şi pune în aplicare planurile, Corneliu are nevoie să fie la conducerea primăriei şi să aibă majoritatea în Consiliul Local. Restul susţinerii o are deja din partea noastră, a echipei celui mai puternic partid din România” a spus Şoldan.

Potrivit acestuia, Corneliu Savu îşi propune o administraţie transparentă şi modernă, având pregătite numeroase proiecte: modernizarea infrastructurii rutiere, un centru medical modern, panouri fotovoltaice la şcoala gimnazială pentru a o face independentă energetic, creşterea siguranţei în şcoli şi alte locuri publice din comună, asigurarea unei mese calde elevilor şi înfiinţarea unei grădiniţe cu program prelungit.

Printre obiectivele sale se numără şi măsuri de sprijinire a antreprenorilor pentru a crea noi locuri de muncă, precum şi înfiinţarea unui departament pentru fonduri europene al primăriei, care să ofere consultanţă gratuită localnicilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI