Dalai Lama va călători în Statele Unite luna aceasta pentru a urma un tratament la genunchi

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama va călători în Statele Unite luna aceasta pentru a urma un tratament la genunchi şi nu îşi va susţine angajamentele publice obişnuite începând cu data de 20 iunie, a informat biroul de presă al acestuia, potrivit Reuters.

Liderul spiritual în vârstă de 88 de ani a fost sfătuit în octombrie anul trecut să nu întreprindă nicio călătorie din cauza unui episod gripal, dar după ce s-a recuperat, a vizitat în luna ianuarie Bodh Gaya, un loc sacru pentru budism, situat în estul Indiei.

„Sfinţia sa Dalai Lama are programată o călătorie în Statele Unite pentru a urma un tratament medical la genunchi. Când va reveni, îşi va relua angajamentele obişnuite”, a precizat biroul acestuia într-un comunicat.

Biroul nu a precizat când va reveni la Dharamshala, un oraş din Himalaya indiană, unde liderul spiritual locuieşte într-un complex situat în apropierea unui templu înconjurat de dealuri verzi şi de munţi înzăpeziţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI