Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru sportivi peste 16 ani

Sportivii Clubului „Kim Long Dao” din Fălticeni au strălucit

În perioada 25-26 mai, cinci juniori ai Clubului sportiv „Kim Long Dao” din Fălticeni au demonstrat excelenţă la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do sportivi peste 16 ani – ju-niori I, seniori şi veterani, desfăşurat la Bacău. Competiţia, ultima din sezonul sportiv 2023-2024, organizată de departamentul Qwan Ki Do din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale, sub egida Agenţiei Naţionale pentru Sport, în colaborare cu Clubul Sportiv „BAO” Bacău, a reunit cei mai buni sportivi din ţară.

Sportivii fălticeneni au obţinut rezultate remarcabile, aducând noi medalii în vitrina clubului. La proba de Giao Dao (luptă competiţională), categoria 16-17 ani feminin, echipa formată din Ioana Maxim şi Denisa – Maria Burlui a cucerit locul I. În proba de Thao Quyen (tehnică) 16-17 ani, feminin, Denisa-Maria Burlui a obţinut titlul de vicecampioană naţională, în timp ce Ştefan Apopii a devenit vicecampion naţional în aceeaşi probă, destinată băieţilor.

La proba de Giao Dao (luptă competiţională), categoria 16-17 ani masculin, echipa formată din Ştefan Apopii, Petru-Rareş Cocean şi Ştefan Dochia a obţinut locul al III-lea.

Instructorul de arte marţiale, Marius Maxim, a declarat: „Cinci fălticeneni legitimaţi la Kim Long Dao au reprezentat şi de această dată clubul cu succes, aceasta fiind pentru patru dintre ei ultima participare la categoria de juniori. Din sezonul 2024-2025, vor participa la seniori. Nu se putea face trecerea de la un ciclu la altul fără a completa palmaresul lor şi cel al clubului cu noi urcări pe podiumul de premiere. Am avut patru probe şi am obţinut un titlu de campion naţional într-o probă pe echipe, două titluri de vicecampioni şi un loc trei”.

Marius Maxim a subliniat că sezonul sportiv 2023-2024 a fost unul foarte încărcat, dar cu rezultate remarcabile, cumulând în total cinci titluri de campioni naţionali şi multiple titluri de vicecampioni naţionali. Aceste performanţe menţin clubul fălticenean în topul celor mai puternice cluburi de Qwan Ki Do din România.

„Felicitări sportivilor pentru efort şi dăruire, mulţumiri părinţilor pentru încrederea acordată”, a adăugat instructorul Marius Maxim.

Prin aceste rezultate, sportivii Clubului Kim Long Dao din Fălticeni demonstrează încă o dată dedicarea şi talentul lor, pregătindu-se să facă pasul către categoria seniorilor cu încredere şi ambiţie.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI