Gheorghe Flutur, alături de candidaţii liberali la funcţia de primar în Moldova Suliţa şi Izvoarele Sucevei:

Un vot pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a localităţilor

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul liberal Angelica Fădor, au participat, ieri dimineaţă, la lansarea candidaturilor pentru funcţia de primar a liberalilor de la Moldova-Suliţa şi de la Izvoarele Sucevei.

La Moldova-Suliţa, preşedintele Flutur, împreună cu primarul Petru Jecalo s-au întâlnit cu mai mulţi locuitori din această comună, care erau veniţi la piaţa săptămânală.

Ei au discutat despre problemele muntenilor şi despre nevoia de continuare a asfaltării drumurilor. Sătenii au fost bucuroşi să afle că există proiecte în derulare pentru asfaltarea a kilometri de drumuri principale şi secundare.

De asemenea, localnicii au fost informaţi că şi copiii lor vor primi o masă caldă în şcoli şi că în zilele următoare vor primi un microbuz şcolar nou.

Preşedintele Flutur i-a informat şi despre perspectiva deschiderii punctului de frontieră de la Izvoarele Sucevei. Petru Jecalo, medic veterinar de profesie, este extrem de iubit şi apreciat de oameni, bucurându-se de un sprijin mare în rândul populaţiei, care este convinsă că îl vor vota din nou pentru a continua proiectele de dezvoltare a localităţii, a spus Flutur.

La Izvoarele Sucevei, delegaţia liberală a fost mai întâi în piaţa din Brodina de Sus, unde a văzut drumurile proaspăt asfaltate.

Gheorghe Flutur a spus că în zonă mai rămâne de asfaltat o porţiune de 10 km de asfaltat pentru perioada următoare.

Ulterior, delegaţia a vizitat şcolile şi grădiniţele modernizate de către primarul Mihail Mehno, care chiar marţi a semnat noi proiecte pentru modernizarea altor tronsoane de drum, cel mai important fiind cel dinspre Bobeica spre Cârlibaba, aşteptat de mult timp.

„Izvoarele Sucevei este o localitate cu primărie modernă, cămin cultural modern, şcoli moderne, locuri de joacă pentru copii şi grădiniţe, având un parc auto de 15 utilaje necesare pentru diverse intervenţii. Aceasta reflectă o schimbare radicală a localităţii de la graniţa cu Ucraina. Drumul judeţean care vine de la Câmpulung spre Izvoarele Sucevei a fost recent modernizat până la graniţă, printr-un program transfrontalier în colaborare cu vecinii ucraineni, care au modernizat şi ei drumul. Aceasta deschide perspectiva deschiderii rapide a unui punct de frontieră, iar zona Izvoarele Sucevei va deveni atractivă din punct de vedere economic, comercial şi turistic”, a spus Flutur.

Potrivit acestuia, primarul Mihail Mehno a realizat toate aceste lucruri împreună cu viceprimarul Marian Mehno, care este candidatul liberal la funcţia de primar în momentul de faţă.

Preşedintele Flutur a vorbit despre schimbarea elegantă de generaţii între Mihail Mehno şi Marian Mehno, un model liberal de trecere de la o generaţie la alta, şi a cerut locuitorilor din Izvoarele Sucevei să voteze pentru acest tânăr, un vot care înseamnă garanţia dezvoltării localităţii alături de echipa sa. De asemenea, Flutur a cerut un vot pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Nu în ultimul rând, preşedintele Flutur a adus aprecieri şi mulţumiri deputatului zonei de munte, Angelica Fădor, care a fost un sprijin continuu, real şi la timp pentru primarii acestei zone şi nu numai. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI