Nataţie, Cupa Flykick de la Baia Mare

Rezultate remarcabile pentru sportivii suceveni

La finele săptămânii trecute, la Baia Mare, peste 500 de copii, reprezentând 31 de cluburi din România, Ucraina şi Bulgaria, au luat startul la ediţia a XV-a a Cupei Flykick.

CSS LPS Suceava a fost reprezentată de Andrian Andrei, Oana Sauciuc, Paula Boleacu, Maria Moscaliuc, Teodor Socoliuc, Florin şi George Chechiriţ, Andrei Filipioaia, Rareş şi Maya Popescu, Darius Lostun, Fabian Trifan, Robert Irimescu, Elissa Cazacu, Sara Prundeanu, Iris Gaveniuc şi Amariei Yannis. De la AQUA Dumbrăveni au fost prezenţi Alexandru Balahura, Eric Ştefan, Leonardo Brumă, Elisabeta Apetrei, Beatrice Hlamagă şi Daria Antonesei, iar de la ACS Nada Florilor Fălticeni, Maria Aaniţei. Aceşti tineri înotători se pregătesc sub îndrumarea profesorilor Cezar Moscaliuc, Bogdan Cazacu, Lucian Gălăţeanu, Daniela Burac şi Ramona Băbălean. La finalul Cupei Flykick sportivii suceveni s-au întors acasă cu o tolbă de medalii.

La categoria fete 18 ani, Oana Sauciuc a câştigat 5 medalii de aur (50m, 100m şi 200m spate, 50m bras şi 200m mixt) şi una de argint la 100m liber.

La categoria 17 ani, Paula Boleacu a adăugat în palmares 6 medalii de aur (50m şi 100m bras, 50m fluture, 200m, 400m şi 800m liber). Paula Bolleacu a obţinut şi trofeul de cea mai bună sportivă la categoria tineret.

La categoria 16 ani, Maria Moscaliuc este câştigătoarea a două medalii de argint (50m liber şi 50m fluture) şi o medalie de bronz la 100m liber. Andrei Andrian a cucerit o medalie de argint la 400m liber şi două medalii de bronz la 200m liber şi la 200m fluture.

La categoria 12 ani, două medalii de bronz, în probele de 200m mixt şi 200m liber, a cucerit Maria Aaniţei.

La categoria 10 ani, Elissa Cazacu a fost premiată cu două medalii de aur, în probele de 50m şi 100m bras), o medalie de argint la 200m bras şi o medalie de bronz la 50m spate.

La categoria 9 ani, Elisabeta Apetrei – o medalie de aur la 50m spate şi Fabian Trifan – o medalie de aur la 100m bras, şi două de bronz la 50m bras şi la 200m liber.

Foarte aproape de podiumul de premiere, pe locurile 4 şi 5, s-au clasat şi Leonardo Brumă, Robert Irimescu, Eric Ştefan, Darius Lostun, Iris Gaveniuc şi Sara Prundeanu.

„Pentru unii dintre aceşti copii a fost primul contact cu bazinul de 50m lungime şi cu o competiţie de o asemenea anvergură. Ne bucurăm de rezultatele obţinute de sportivii noştri, pentru că rezultatele obţinute le oferă încredere în viitor. Performanţele sunt consecinţa unui amestec între talentul sportivilor şi dorinţa lor de a fi mai buni, dăruirea şi experienţa antrenorilor şi, nu în ultimul rând, de numărul de ore de pregătire atât în apă, cât şi pe uscat.

Le mulţumim celor care ne sprijină în acest proces de pregătire: conducerea LPS Suceava, conducerea Şcolii Gimnaziale Nr.3 Suceava, Primăriei comunei Dumbrăveni şi părinţilor acestor minunaţi copii”. a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI