Gheorghe Flutur a lansat candidaţii de primar PNL la Şaru Dornei şi Crucea:

Cătălin Iordache este un primar de excepţie, iar Alina Elena Lăzăruţ are un program curajos la Crucea

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, 27 mai, la lansarea candidaţilor de primari liberali de la Şaru Dornei şi Crucea.

La Şaru Dornei, peste 300 de persoane au umplut până la refuz sala Căminului Cultural.

Împreună cu deputatul PNL Angelica Fădor, Gheorghe Flutur a asistat la prezentarea realizărilor unui primar liberal de excepţie.

Flutur a spus că primarul a asfaltat aproape 70 km de drum în localitatea sa, a modernizat şcolile şi grădiniţele, a construit blocuri de locuinţe, a transformat Şaru Dornei într-o staţiune turistică şi a încurajat fermierii să se asocieze pentru a produce cel mai bun caşcaval din România.

De asemenea, în Şaru Dornei preţul laptelui este mai bun decât în localităţi vecine, precum Dorna Candrenilor. „Aceste realizări sunt câteva dintre motivele pentru care Cătălin Iordache ar trebui să fie votat din nou ca primar”, a declarat preşedintele liberal.

Gheorghe Flutur a vorbit despre drumul care leagă Bucovina de Ardeal, Panaci – Bilbor, spunând că mai este puţin de lucru şi se va finaliza curând.

El a menţionat, de asemenea, perspectiva dezvoltării domeniului schiabil în zonă, dezvoltarea turismului integrat în Ţara Dornelor şi extinderea reţelei de gaz metan care a ajuns în Dorna şi trebuie să ajungă şi la Şaru Dornei. Ropotele de aplauze au validat susţinerea pentru Cătălin Iordache pentru încă un mandat de primar şi pentru Gheorghe Flutur pentru încă un mandat ca şef al administraţiei sucevene.

„La Crucea avem o premieră: un candidat de primar tânăr, doamna Alina Elena Lăzăruţ, care şi-a asumat candidatura cu un program curajos. Ea propune rezolvarea problemelor de apă şi canalizare, aducerea unui medic de familie în zonă, amenajarea falezei Bistriţei şi a locurilor de parcare, precum şi încurajarea turismului în zonă”, a spus Flutur. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI